TEMA

OVOGODIŠNJEG

GOSPODARSKOG FORUMA ŽEPČE


7. Gospodarskog forum Općine Žepče pokušati će dati neke odgovore na pitanja, kako pandemija Covid-19 utjecala ne ženski biznis Bosni i Hercegovini, kako su se uspješne poduzetnice nosile i još uvijek nose sa novonastalom situacijom i krizom te kako, sa psihološkog aspketa, panedmija COVID 19 utiče na poduzetnike ali i na društvo u cjelini.
Pored dijaloga, 7. Gospodarski forum donosi i business networking event „Klub visokih peta“ u suradnji sa Bisnode BH d.o.o. U Klub visokih peta uključuju se uspješne žene poduzetnice iz cijele BiH, prezentiraju svoje poduzetničke priče i uspjehe, a dobrodošle su sve poduzetnice koje žele uspostaviti nove kontakte i kanale suradnje.
Ove godine organiziramo i bazar žena poduzetnica koje će rado predstaviti svoje handmade proizvode, od prirodne kozmetike, modnih dodataka do pravih umjetničkih djela iza kojih stoje žene.
U ugodnoj atmosferi, ovogodišnje sudionice Gospodarskog foruma Općine Žepče, moći će razmijeniti iskustva, upoznati se i komentirati aktuelne prepreke u poslovnom okruženju ali i svoju zajedničku energiju usmjeriti ka stvaranju novih partnerstava i poslovnih prilika.
Suorganizator ovogodišnjeg Foruma je bonitetna kuća Bisnode BH d.o.o Sarajevo, Udruženje poslovnih žena Bosne i Hercegovine i obrt „Kaja“ Žepče. U suradnji s njima, osiguravamo ugodnu atmosferu, pozitivne priče uspješnih žena poduzetnica, umrežavanje i poslovne susrete žena i šaljemo poruku važnosti podrške ženama – od žena.
Nažalost, ovogodišnji Gospodarski forum održavamo, a pridržavajući se svih epidemioloških mjera, u znatno manjem obimu nego prethodnih godina, ali smo sigurni da će poruke koje budu proizašle iz ovog događaja, biti dostavljene donosiocima odluka ali i doći do žena kojima će biti od značaja za početak ili dalji razvoj poslovanja.