https://forum.razepce.com/wp-content/uploads/2020/05/Gospodarski-forum-logo-2017111.png
PROJEKAT RAZVOJNE AGENCIJE ŽEPČE

GOSPODARSKI FORUM ŽEPČE

Gospodarski forum općine Žepče je međunarodna poslovna konferencija koja se tradicionalno organizira od 2013. godine u općini Žepče. Svrha događaja je omogućiti javno – privatni dijalog u području od interesa za privatni sektor, kroz razmjenu znanja i iskustva i poslovno povezivanje.

Organizator je Razvojna agencija Žepče uz pokroviteljstvo Općine Žepče.

Gospodarski forum općine Žepče okuplja eminentne stručnjake i predstavnike privatnog, javnog i nevladinog sektora iz Bosne i Hercegovine i Regiona. Program se sastoji od niza predavanja, prezentacija i panel diskusija vezanih uz aktualne izazove za poduzetnike, kao i B2B susreta poduzetnika.

Gospodarski forum općine Žepče okupi godišnje preko 50 predavača i praktičara iz područja ekonomije, obrazovanja, znanosti, IT sektora, poljoprivrede i drugih grana industrije koji sa sudionicima dijele svoje ideje, znanja te životna i poslovna iskustva.

Svake godine na ovaj događaj svoje prijave dostavi preko 100 sudionika iz Bosne i Hercegovine.
Na B2B poslovnim susretima u okviru Gospodarskog foruma sudjeluje godišnje u prosjeku 50 kompanija iz zemalja Jugoistočne Europe.

Namjera organizatora je da ovaj događaj i dalje bude prepoznat od strane poduzetnika kao mjesto gdje će dobiti aktualne informacije i nova znanja ali i priliku da se predstave i steknu nove partnere s kojim će razvijati svoje biznise.

Razvojna agencija Žepče nastavit će biti kreator procesa koji vode ka izgradnji društva s vrijednostima po mjeri svakog pojedinca.